Пожелания за цветница

0
(0)

Това не е името, което прави някой уникален, но човекът, който прави името уникално! Честита Цветница!


Ти си единственият с такова благородно, чудно, щастливо име, когото аз познавам и ти желая да го носиш със здраве и чест. Най-добри пожелания и весел празник!


Аз обожавам гласа ти, очите ти, мислите ти, но най-много обичам да произнасям твоето вълшебно нежно име на цвете! Честит имен ден!


Най-добри пожелания! Знам, че има милиони хора, които днес празнуват имен ден, но ти си най-специален. Нека името ти носи късмет!


Честит имен ден, красиво цвете! Нека всички ти се възхищават и те пазят, и обичат! Грижи се за себе си и носи гордо името си


Честита Цветница! Роден си с име, което носи радост и свежест в живота! Запази ги завинаги! Весело празник!


Твоят имен ден ми дава шанс да ти напомня колко си безценна за мен! Ще бъдеш специална до края! Името ти ме преследва като сладко ухание и е вечно с мен! Цветница е празник на надеждата, на любовта и цветята! Пожелавам ти да си все така цветна и влюбена в живота! Честит празник!


Днес е твой скъп ден за забавление, ден за мили пожелания. Забавлявай се и произнасяй с радост името си! И нека всички го изричат с добро и с любов към теб!


Вятърът в гората, росата в тревата, слънцето в небето, розата в сърцето, всички те ти казват: „Празнувай днес цветното си име и бъди щастлива“!


Бъди горд и силен като името ти! Отстоявай на всеки вятър и нека мечтите ти да стигат небесата! Честит имен ден!


От сутринта до вечерта, нека всичко е красиво и светло. Бог да изпрати ангели да бдят над теб и да се чувстваш окрилена на този хубав празник! Пожелавам ти малки и сладки изненади, мило цвете! Бъди благословена!


Когато се събудих сутринта, разбрах, че има нещо специално. Слънцето светеше с особен блясък, птичките бяха по-всели. Трябваха ми няколко секунди, за да разбера, че твоето име още по-силно пулсира във вените ми. Честит имен ден!


Букет от най-сърдечни цветни пожелания приеми от мен. Нека в сърцето ти да има светлина, мислите ти да са нацъфтели красиви градини, домът ти да е пълен с детелини, а благоуханните аромати на мечтите ти да бъдат винаги с теб! Весел празник!


Честит Имен Ден на всички носещи имена на цветя, тревички, храсти и дръвчета! Бъдете винаги свеж, защото природата без вас не може! Вие правите светът весел и красив! Весел празник!


Честит имен ден! Нека слънцето да огрява твоите мечти, поливай ги с любов и действия и те ще пораснат, за да се сбъднат!


Ние не можем без цветята, те правят животът ни весел, пъстър, чист, красив. Така и аз не мога без теб, цвете мое! Честит имен ден!


Честита Цветница! Все така гордо и обаятелно носи своето име! Подарявай красота и усмивки на хората, които те обичат. Особено днес бъди блестяща и открояваща се, каквато си. Весел празник!


Мъжът трябва да е силен, твоето име го доказва, а ти го показваш! Весел имен ден!


Да е славно името ти! Нека ти носи много късмет, добри приятели и Божия закрила! Цветница е!


Полей името си с вино, смях, красота и добри приятели! Честита Цветница!


Намирането на страхотен приятел е като да търсиш четирилистна детелина. Но аз имах късмет! Честит имен ден! Нека красотата и щастието те заобикалят днес и винаги.


Желая ти щастието да те посреща всяка сутрин, пожелавам ти да се смееш, за да накараш сърцето ти да пее. Желая ти цялата радост, която може да ти донесе твоя имен ден на Цветница! Честито!


Ти си толкова специален приятел и заслужаваш много специален имен ден, защото носиш радост. Изпращам ти най-сърдечното си пожелание, да ти е росно и да имаш пъстрота в ума, топлина в душата и смелост да вървиш нагоре!


Ти си най-красивото цвете, което съм виждал на земята! Ти си най-ярката светлина в живота ми, която озарява всичко! Желая ти да се чувстваш обичана, да даряваш любов и да красиш света! И мен! Весел празник