Пожелания за учител

4.3
(44)

Честит първи учебен ден, учителю любим! Нека новата учебна година ви донесе много щастие, късмет, послушни ученици с много шестици!


Честита учебна година! Бъдете здрав/а и щастлив/а, за да ни радвате и нас – вашият любим клас!


Щастлива и успешна да е новата учебна година за всички нас и най-вече за Вас – учителю любими!


Желая Ви новата учебна година да ви изненада с много здраве,хиляди щастливи усмивки, доволни ученици, красиви поводи за празнуване и много лична удовлетвореност от споделените знания!


Честита нова учебна година! С вяра и късмет – по пътя напред!


Благодаря Ви за знанията, за вдъхновението, за търпението и усилията, но най-много Ви благодаря за вярата – в мен! Желая Ви от сърце здраве, удовлетвореност и късмет!


На Вас дължа успеха си! Благодаря Ви – за вярата, за сбъднатите мечти и за куража да продължавам все напред!


Щастие е да бъда ваш ученик! Да черпя знание, вдъхновение, търпение и вяра в бъдещето! Благодаря Ви за всичко, мили учителю! Желая Ви много здраве и безкрайно щастие и удовлетвореност от работата!


Честита учебна година! Бъдете здрав/а и щастлив/а, за да ни радвате и нас – вашият любим клас!


Щастлива и успешна да е новата учебна година за всички нас и най-вече за Вас – учителю любими!


Днес е ден последен от учебната година и с гордост и тъга искам да Ви благодаря! За усилията, за търпението, за грижите, за любовта и за всички знания!


Учебната година свърши, но ще се видим пак наесен. А дотогава – щастие, любов, здраве и много усмивки. Благодаря Ви за всичко!


Честит рожден ден с пожелания за много здраве, вдъхновение, любов, знания и вяра в добрите ученици!


Вие нашият класен ръководител сте нашият фар,
които през всички тези години блести и напътства.
Вие определяте правилата,
през които ние трябваше да минем, за да станем по добри.
В долината на знанието и на всичко научено от вас ние сме в безопасност


Ние всички по отделно сме различни,
но взети заедно сме едно цяло.
И като едно цяло желаем на Вас всичко добро в живота
и в професионалния план.


Всеки ден и час, Вие ни помагахте.
Всеки ден и час, Вие бяхте нашата закрилница.
Всеки ден и час ние ще докажем че Вие сте ни дали добър пример в живота.
Честит празник на Всички Учители


Нашият любим учител на класа, почти като родител!
Благодорим Ви и нека около да бъде море от радост и весел смях.
Вие не сте просто учител, Вие сте голямо сърце и щедра душа


На най-добрата учителка пожелавам още много щастливи незабравими моменти с учениците си, много успехи в училището и живота и много още сбъднати мечти!


Наздраве за поредната година да правите своите ученици най-умните хора на Земята! Искрено вярвам, че вие сте най-добрият учител в целия свят. Нека вашата мъдрост помогне на всеки, когото срещнете. Честит Рожден ден!


Толкова се радвам, че имах късмета да Ви имам за учител. Оценявам знанията и мъдростта, които споделихте с мен повече, отколкото можете да си представите. Нека Вашият невероятен ентусиазъм вдъхновява другите да правят велики неща с живота си. Честит Рожден ден.


Отново Ви е рожден ден! Обзалагам се, че не сте тъжни, защото всяка година от живота Ви означава да имате повече незабравими преживявания и безценна мъдрост. Благодарим Ви, че споделихте знанията си с нас. Честит рожден ден, учителю!


Вие сте най-добрият учител, който някога съм имал, но все още не съм достатъчно умен, за да изразя своята благодарност. Честит Рожден ден.
Да си ученик означава да се събудиш с усмивка, развълнуван да разбереш какъв ще бъде следващият урок. Благодарим Ви, че внесохте толкова радост в живота ни. Ние Ви обичаме и ценим. Честит Рожден ден!


Мисля, че Вашият рожден ден е любимият Ви ден от годината, защото толкова много хора Ви обичат и се възхищават и очевидно искат да Ви напомнят за това на рождения Ви ден. Не съм изключение. Благодаря Ви, че сте най-добрият ми модел за подражание досега. Честит Рожден ден!


Честно казано, не бих могъл да Ви бъда по-благодарен, че внесохте чиста магия в живота ми. Мозъкът Ви просто работи по различен начин и аз винаги съм се възхищавал на това. Горд съм, че съм Ваш ученик. С пожелание за най-щастлив рожден ден.


„Учител“ е много повече от просто дума. Изключително съм щастлив да познавам някой толкова мъдър и интелигентен като Вас. Всеки Ваш съвет е безценен. Честит Рожден ден!


Честит рожден ден на най-добрия ментор в целия свят! Да си ученик е най-голямата благословия. Научихте ни как да живеем този невероятно сложен живот, а това означава толкова много. Благодаря Ви от всички Ваши ученици.


Дори не мога да си представя къде бих бил без вашата пътеводна светлина. Чувствам толкова много любов и благодарност, когато мисля за Вас и съм сигурен, че всички Ваши ученици се чувстват по същия начин. Честит рожден ден, скъпа учителко!


Обичам рождени дни! Особено когато мога да празнувам с някой толкова специален като Вас, учителю. Вие сте най-голямото ми вдъхновение и истински пример за подражание за всички Ваши ученици. Благодаря Ви за всичко, което правите, честит рожден ден!


Колкото по-възрастна ставате, толкова повече знания имате. Толкова се радвам, че днес мога да празнувам Вашата мъдрост. Благодарим Ви за подкрепата и разбирането. Честит Рожден ден!


Днес искам да Ви напомня колко сте талантлива и интелигентна. Вие сте най-голямото вдъхновение за всички нас. Безкрайната Ви мъдрост изпълва всеки ден Вашите ученици със знания. Благодаря, Учителю. Честит Рожден ден!


Не знам какво бих направил без Вашето духовно ръководство в живота си. Да си ученик е такава благословия. Благодаря Ви за търпението и разбирането, независимо какво казвам или правя. Честит рожден ден!


Уважаеми учителю! Обичам, че ни учите само на неща, в които вярвате. За мен е чест да бъда Ваш ученик. Пожелавам Ви най-доброто от целия този свят, което може да се даде на човек. Честит Рожден ден! Да живее учителят!


Винаги сте толкова подкрепяща и любезна с нас. Толкова толерантна и търпелива. Това са качествата, които определят добрия учител и ние сме напълно щастливи, че сте наш учител. Благодарим Ви и честит рожден ден!


Уважаеми учителю, Вашите класове и уроци имат допълнителна стойност за мен. Много се радвам, че съм Ви ученик и може би някой ден също искам да бъда като Вас. Честит Рожден ден!


Винаги ни казвате, че винаги има място за подобрение. Това е Вашето вдъхновяващо мото. И Ви желаем от сърце да го следвате безусловно и да научите много други ученици да изследват и развиват своя потенциал. Благодаря Ви и честит рожден ден!


Веднъж сте решили да вървите по пътя на просвещението и оттогава оставате верни на себе си. Сега Вие сте нашата пътеводна светлина, която ще ни отведе до знание и разум. Пожелаваме Ви късмет и сила, за да извървите този път без никакви затруднения. Честит Рожден ден!


Обичаме те, учителко! Вие сте като член на семейството за нас. Пожелаваме Ви страхотен ден, радостно време и невероятно прекарване извън училище. Честит Рожден ден!


Вие сте най-добрият учител в света и затова Ви пожелаваме най-добрия рожден ден досега! Пожелаваме Ви безкрайно здраве и добро настроение, за да можете да го споделите с нас, докато ни обучавате! Честит Рожден ден!


Няма професия, която да е по-важна и жизненоважна от това да си учител, особено ако е толкова талантлив учител като Вас. Образованието се нуждае от повече такива всеотдайни хора. Благодарим Ви, че ни обучавате и честит рожден ден!


Най-добрият учител заслужава най-добрите ученици. Е, може би не сме перфектни, но ще се постараем да не Ви разочароваме. Поне на рождения Ви ден!


Научих толкова много от вас, скъпа учителко. Дори не мога да си помисля как би изглеждал животът ми, ако не Ви бях срещнал. Всичките ми най-светли мисли и идеи са вдъхновени от вас, а най-ценният ми опит се основава на историите за Вашия живот. Вие сте абсолютно необикновена и не мога да спра да благодаря на небето, че ми изпрати такъв невероятен човек. Честит Рожден ден!


Знам, че е нещо, в което е трудно може да се повярва, но Вие станахте част от моето семейство, учителю. Вашата необикновена способност да правите най-сложните неща прости ме поразява. Животът ми би бил много по-труден без Вашата подкрепа и вяра. Пожелавам Ви най-доброто от целия този свят, което може да се даде на човек. Благодаря Ви много, поздравления за вашия рожден ден!


Това е такава благословия – да имаш учител като Вас. Знам, че мога да споделя всичко с Вас и Вие винаги ще помогнете с невероятен съвет. По някакъв начин винаги намирате точните думи, които да ме успокоят и да ми помогнат да разбера себе си. Толкова съм благодарен за това. Поздравления за рождения Ви ден!


Учителю, ти си като герой за нас – пълен с енергия и отдаденост. Отдаваш се на другите. Честит рожден ден, нашият супергерой!


Учителят не е просто учител. Това е психолог, винаги знаещ какво да каже и какво да направи, за да се чувстваш специален. И това е тежка работа, разбирам това. Ето защо толкова много Ви оценявам и уважавам. Искам винаги да намеря сили да бъда толкова търпелив и мъдър. Благодаря Ви за всичко, поздравления за рождения Ви ден!


Уважаеми учителю, нека Ви поздравим с честит рожден ден и да Ви пожелаем да прекарате този ден без корекция на домашните. Този ден е само Ваш!


Тежката година се изтъркули изведнъж, спомени красиви държат ни сякаш в тъч! Благодаря ви за това, че ни научихте да виждаме красивото, да вярваме в доброто и ни изтърпяхте, макар да беше често извън час! Весело лято и наесен – с песен!


Днес е ден последен от учебната година и с гордост и тъга искам да Ви благодаря! За усилията, за търпението, за грижите, за любовта и за всички знания!


Учебната година свърши, но ще се видим пак наесен. А дотогава – щастие, любов, здраве и много усмивки. Благодаря Ви за всичко!