Пожелания за рожден ден за баща

4.7
(99)
В тази статия ще намерите прекрасни пожелания за рожден ден за баща! Харесайте си пожелание, кликнете на бутона за копиране и вече сте готови за споделяне!

Благодаря ти за всичко, което си направил за мен, за всеки съвет, за това, че си бил търпелив и че с работа и много упорство си успял да направиш от мен пълноценен човек. Продължавай да сбъдваш мечтите си и както и до сега не се спирай пред нищо!


Получаваш днес най-хубавите пожелания за баща, защото си моят най-добър и незаменим учител. Пожелавам ти много успехи в работата, извън нея и всичко, за което се бориш да го постигаш с лекота!


Бъди горд баща, защото вярвам, че успя да ме научиш на най-важните неща от живота като морал, уважение и признателност. Пожелавам ти дълги години спокоен и изпълнен с радости живот.


Татко, желая ти още много години творчески и професионални изяви, незабравими моменти с хората, които обичаш и страхотен рожден ден!


Честит рожден ден, татко! Благодаря ти за всеки съвет, за това, че си строг, но мъдър с мен, за всички усилия, които си положил, за да бъда това, което съм. Пожелавам ти все така да крачиш напред уверен в себе си и да жънеш още безброй много успехи!


На моят прекрасен баща пожелавам цялото здраве, което му трябва, за да осъществи всички свои съкровени мечти. Нека бъде все така мъдър, силен и щастлив!


Честит рожден ден на баща номер 1. Ти си номер 1, когато трябва да ми помагаш, номер 1, когато трябва да ми дадеш съвет и номер 1, когато трябва да дадеш добър пример за това как да бъдеш силен и непоклатим!


Честит рожден ден на най-готиния баща! Бъди всичко, което пожелаеш, ти можеш да си го позволиш. Играй смело, защото винаги побеждаваш. И най-вече: не изневерявай на себе си, защото това е най-сигурният начин да си пред всички останали.


Честит рожден ден, татко! Бъди винаги моят ангел хранител, моят учител и моят пример за достоен човек!


Беше строг към мен, но и мъдър и така ме научи да бъда човек. Благодаря ти за всичко! Желая ти наистина един прекрасен рожден ден, винаги да бъдеш себе си и да продължаваш да учиш света със своята мъдрост!


Пожелавам ти да бъдеш винаги здрав, все така готин баща и да продължаваш със замах да сбъдваш най-големите си мечти.


Честит рожден ден, татко! Бъди здрав, корав и силен, както винаги. Постигай целите си, въпреки трудностите и се наслаждавай на всеки миг от живота си!


Честит рожден ден на най-добрия баща. Това е твоят специален ден! Да празнуваме! Още една година по-възрастен, но все още си рок звезда в очите ми!


Татко, честит рожден ден! Независимо от всичко, аз винаги ще бъда твой фен номер едно! С пожелание за още една велика година!


Честит рожден ден, татко. Надявам се денят ти да е толкова специален, колкото и ти. Аз съм толкова щастлив, че мога да те нарека баща ми.


Татко, честит рожден ден. Надявам се днес да е ден, изпълнен с любов и релакс. Заслужаваш го. Честит рожден ден на най-добрия баща


Честит рожден ден, тати. Благодарим ти, че винаги си там, за да подадеш ръка за помощ. Надявам се, днешния ден да ти донесе много любов, щастие и усмивки, татко!


За моя мил татко, честит рожден ден. Благодаря, че винаги беше там, за да ме хванеш за ръка. Ти си най-добрият татко, когото някога съм могъл да поискам.


Честит рожден ден, тате! Работиш прекалено много. Днес е твоят ден да седнеш, да се отпуснеш и да се насладиш на рождения си ден. Надявам се, че не си „уморен“ за празнуване!


Татко, честит рожден ден! Надявам се предстоящата година да ти донесе най-вълнуващото приключение досега! Празнувай днес и винаги.


Честит рожден ден, татко! Ти си единственият човек, на когото винаги ще гледам с респект. Нямам търпение да споделим повече от най-големите моменти в живота заедно!


Честит рожден ден. За моя невероятен татко се надявам тазгодишното тържество да е най-голямото и светло досега!


Честит рожден ден. Преди да духнеш свещите, отдели малко време, за да си спомниш какъв прекрасен баща и приятел си!


Честит рожден ден на баща ми! Надявам се твоето тържество да е изпълнено с вълнение и забавление! Благодаря ти, че си толкова страхотен баща, ти си най-добрият!


Честит рожден ден. На моя велик баща! Днес е твоят голям ден! Надявам се да е изпълнен с нещата, на които най-много се радваш в живота. Предстои ти прекрасно тържество и фантастична година! Обичам те татко!


Честит рожден ден. На моя мил татко! Мисля за теб в този много специален ден и ти изпращам пожелания за веселие! Ти си най-добрият баща, който някой някога би могъл да поиска!


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Днес всичко е за теб, татко! Така че не забравяй да празнуваш и да се радваш на всеки миг в живота си! С пожелание за вълнуващ ден и отлична година напред!


Честит рожден ден. Изпращам ти моята любов и ти пожелавам честит рожден ден, така че ти, баща ми, да имаш прекрасен ден!


Честит рожден ден тати. На моя прекрасен баща! Ти си толкова грижовен и внимателен баща и те обичам с цялото си сърце. Приятно празнуване на рождения ден. Наистина го заслужаваш!


Честит рожден ден тате. Скъпи татко, време е да отпразнуваш всичко, което те прави толкова много специален. Пожелавам ти рожден ден, който е толкова прекрасен, колкото и ти. Обичам те!


Честит рожден ден на моя забавен татко! Благодаря ти, че винаги си бил толкова забавен, грижовен и внимателен баща! С пожелание за страхотен рожден ден.


Честит рожден ден на най-добрия баща! Изпращам ти пожелания за щастие и радост за днес и през цялата година.


Честит рожден ден на теб татко! Ти си там за мен от първия ден и думите не могат да изразят колко много означава това за мен, татко. Ти си изключителен баща и заслужаваш да имаш прекрасен рожден ден. Приятен празник!


Честит рожден ден на теб. С пожелание, моят страхотен баща да има рожден ден, който никога няма да забрави и надежда за ФАНТАСТИЧНА година! Благодаря ти за всичко, което правиш, което ми показва колко много се грижиш за мен. Ти си най-добрия.


Честит рожден ден татко! Благодаря ти, че винаги ми подаваш ръка за помощ, даваш чудесни съвети и ме обичаш, независимо от всичко. Не знам какво бих направил без теб. Имай страхотен рожден ден!


Честит рожден ден, татко. Ти осветяваш живота ми и пазиш мрака далеч. Сега е време да избухнем и да празнуваме по твоя начин!


Честит рожден ден на най-добрия татко в света! Днес вдигам чашата си високо и призовавам всички на наздравица за твое здраве! Ти си мъж, който прави всичко, сега се отпусни и се наслади! Наздраве!


На прекрасния ми баща, честит рожден ден. Научи ме как да ходя, помогна ми да се откроя в тълпата, насърчи ме да покажа красивите си цветове. Обичам те, днес и всеки ден!


Татко, честит рожден ден. На мъжа, който ме научи да живея пълноценно, да се смея високо и да обичам изобилно! Благодаря ти!


Честит рожден ден, татко! Ти правиш всеки ден по-добър само като си тук. Благодаря, че винаги ми показваш какво означава да се грижиш за някого.


Ти си истински баща. Нека предстоящата година да те отведе до вълнуващи нови дестинации. Честит рожден ден на най-добрия баща!


Изпращам най-ярките си пожелания на някой, който винаги е там, осветяващ пътя. Честит рожден ден, татко!


Честит рожден ден, татко! Седни, отпусни се и се наслади на всички специални моменти, докато вдигаме наздравица за теб и празнуваме всички неща, които правиш.


Татко, ти заслужаваш цялата радост, която те заобикаля днес. Да те имам в живота си е наистина подарък. Честит Рожден ден!


Честит рожден ден! Татко, ти винаги си там и ми напомняш да продължавам напред. Ти си моят мотиватор. Благодаря ти!


Честит рожден ден, татко! От запалените свещи на вкусната торта до любимата ти музика, идваща през високоговорителите, надявам се денят ти да е перфектен, татко.


Честит рожден ден на страхотния ми татко. Ти беше бащата, който всички мои приятели искаха, затова се гордея, че те наричам мой. Надявам се рожденият ти ден да е толкова готин като теб.


На моя прекрасен татко, честит рожден ден. Ти си най-впечатляващият мъж, когото познавам. Надявам се да имаш невероятен рожден ден и тази година да е пълна с радост.


Честит рожден ден, татко! Твоят съвет беше безценен за мен. Твоята подкрепа – причината да стоя изправен. По този начин искам да направя този ден, твоят рожден ден, също толкова изключителен.


Честит рожден ден. Единствената причина да бъда толкова силна и красива, е заради теб, татко. Пожелавам ти фантастичен рожден ден.


Честит рожден ден на фантастичния ми татко! Най-големите подаръци, които някога си ми давал, не са играчките, които съм поискал, а времето в скута ти и разходките ни в парка. Даде ми спомени, които винаги ще пазя. Пожелавам ти рожден ден, пълен с онези мънички моменти, които никога няма да изчезнат.


Ти си една от ярките звезди в живота ми, които ме поддържат силна. Надявам се твоят рожден ден да е пълен със слънце и светлина!


Разгледайте пожеланията.NET за още страхотни пожелания на всякаква тематика
Ще намерите всичко, от което имате нужда. Пожелания за рожден ден за вашия баща, за бащата на вашата половинка, за бащата на ваш приятел или колега.
Всички пожелания за рожден ден за баща в сайта са предварително селектирани, за да бъдат възможно най-креативни и оригинални!