Пожелания за Стефановден

4.8
(75)

Честит имен ден Стефановден. Пожелавам на всички именници да бъдат истински щастливи, изпълнени с много мечти и планове, до себе си да имат верни и добри приятели и все така да ги виждам щастливи и усмихнати.


Честит имен ден, приятелю. Желая ти толкова много здраве, че да имаш и да раздаваш, толкова много любов, че да не можеш да се наситиш и толкова много късмет, че всеки ден да печелиш по нещо!


Здраве, щастие и любов нека бъдат твоите най-големи подаръци на Стефановден. Използвай ги постоянно и нека ти носят много лични и професионални успехи.


Стефановден е последният имен ден за годината, но аз ти пожелавам да бъдеш първи във всичко, успехите и парите ти да се множат, а здравето да бъде твоят най-добър приятел!


На Стефановден ти пожелавам да изпиташ най-хубавите емоции и да се забавляваш с най-добрите си приятели по най-лудия начин. Дано забавленията за теб продължават и да ги съчетаваш занапред с успешна работа и семейството!


Голям си късметлия, че си кръстен Стефан, защото който носи това име е много готин, забавен и добър приятел. Желая ти все така да носиш в сърцето си всички качества, които те правят достоен и обичан човек!


Пожелавам ти да бъдеш магнит за всичко красиво, но най-вече за здравето, добротата, любовта и късмета. Продължавай да бъдеш себе си и да правиш живота си такъв, какъвто най-много ти подхожда.


Хубав, весел и незабравим Стефановден ти желая. Нека добротата, честността и равенството да присъстват неотменно в твоя живот и така името ти да бъде изписано със златни букви в сърцата на хората, които те познават!


Дойде и твоят ден, Стефане. Да ти е все така честито името, здраве и късмет да ти носи, а за любовта – равен да нямаш. Честит имен ден, приятелю!


Този месец е пълен с празници, но Стефановден е един от най-хубавите, защото те познавам и знам колко е весело с теб. Така да бъде всеки ден, да ти е широко в душата, благи думи да чуваш и в наздравици силни прегръдки да получаваш!


Здравето, щастието и късмета са най-хубавите подаръци, които ще получиш днес, но аз ти пожелавам Стефановден ден да ти донесе и една голяма любов. Честит празник!


Искам да те виждам по-често с усмивка на уста и очи, изпълнени с щастие. Бъди мечтателя, който знае как да сбъдва и най-съкровените си детски мечти. Нека живота за теб бъде приказка, в която мирът и благоденствието присъстват с цялата си красота!


Днес си избери три пожелания за Стефановден, които чуеш и силно ги прегърни, не ги изпускай и с желание ги сбъдвай. Честит имен ден!


Така, както ще празнуваш днес Стефановден нека да е всеки ден – с весела компания, тежко вино и неспирни танци. Но понеже може да се измориш аз ти пожелавам много сили и воля да имаш да продължаваш напред и да младееш с всеки изминат ден!


Да бъдеш Стефан е призвание и само хора с големи сърца и широки души като тебе могат да си го позволят. Продължавай да бъдеш човека, който всички дават за добър пример и нека успехите ти никога да не спират!


Щастието е в малките неща, но за тебе Стефане е в големите приятели и бурните купони. И днес нека бъде денят ти изпълнен със забавления, смях и наздравици и дълго време да го помниш с добро!


Желая ти много емоционален, изпълнен с незабравими красиви моменти Стефановден. Да бъдеш вдъхновен за нови подвизи и много зареден с положителни емоции, надежди и вяра!


Ще ти пожелая днес да получиш най-хубавият подарък, а той е крепко здраве. И за да не е само един подаръка нека да има и много любов, забавления и берекет през новата година. Честит Стефановден!


Пожелавам ти весел Стефановден с много приятели и всичките готови да празнувате до късно. Нека този имен ден бъде за теб преломен и от тук нататък само успехи и сбъднати мечти да имаш!


Стефчо, да ти бъде здраво името, но и ти с него. Да ти носи много късмет във всяко начинание и най-важното: да бъдеш истински щастлив и все така усмихнат!


Честит имен ден, Стефани. Пожелавам ти да запазиш тази своя неповторима красота, доброто сърце и широката душа, нека всяко добро, което правиш да ти се връща по три и само хубави неща да ти се случват от сега!


Да се казваш Стефан не е лесно – много внимание, любов и приятели, направо се омайваш от кеф. Нека благоденствието и успехите за теб продължат със същата сила, а здравето и щастливите моменти никога да не свършват.


Нямам търпение да полеем днес това хубаво име за здраве и късмет през цялата година. Продължавай да ни радваш с присъствието и успехите си. Наздраве!


Желая ти незабравим имен ден и с много положителни емоции да се заредиш на Стефановден, които да те държат цяла година. А да не забравим и винаги да си здрав, корав и прав!


Честит имен ден, Стефчо. Бъди все така корав, забавен и благ, а ние ти обещаваме купон голям с много алкохол и смях.


Днес ще пия до дъно в чест на Стефановден и тебе, мой добър приятелю. С всяка глътка ще ти пожелавам да имаш винаги здраве, много успехи и да бъдеш толкова щастлив, че всички да ти завиждат!


Честит Стефановден, приятелю. Желая ти небивал живот с много песни, забавления, пътувания и приключения и всичко това да мине в здраве, любов и успехи!


Да си Стефан е титла, за това чувствай се днес като цар и много желан. Нека празненството започне от сега и да продължи в сърцето ти дълги години. Весел Стефановден!


Не е лесно хем да си красив, хем умен, хем неповторим. А и с това хубаво име си номер 1. Желая ти безброй прекрасни моменти от тук насетне и цяла година зло да не виждаш!


Най-голямото богатство са здравето и приятелите, а ти имаш и двете в изобилие. За това на Стефановден викни всичките си приятели и празнувайте в радост и танци цяла нощ. Честит имен ден!


Живота е низ от хубави и лоши моменти, но ти пожелавам хубавите да те правят истински щастлив, а лошите моменти по-силен, мъдър и желан. Честит Стефановден!


Каквото и да ти пожелая по случай Стефановден ще е малко, но нека започнем с крепко здраве, споделена любов и много късмет. А всичко останало, което може да се купи с пари нека да бъде твое и никога да не чувстваш, че нещо ти липсва.


Честит имен ден Стефановден! Пожелавам ти цяла година берекет и благоденствие, всеки ден да бъде за теб празник, а здравето – пръв твой приятел!


Стефане, да ти е здраво името, живота ти да бъде щастлив, а приятелите от верни по-верни. Наздраве!


На нашият Стефчо пожелавам толкова много здраве да му се стовари на главата, че да почне да го раздава, а в замяна да получава усмивки и добро настроение!


Днес е теоят имен ден, за това не пести от добро настроение, а започвай купона от сега. Желая ти винаги да бъде така, с добра компания, музика и безброй наздравици да имаш поводи да празнуваш!


Днес празнуват много имена Стефановден и аз пожелавам на всеки един крепко здраве без задръжки, успехи във всяко начинание, повече забавни и неповторими моменти и чаша с вино, за едно голямо Наздраве!


Честит имен ден, Стефане Пожелавам ти днес да получиш много целувки и силни прегръдки и с името си занапред да поправяш път към земи пълни с богатства несметни!


Честит Стефановден Бъди отличник в живота и показвай отлично здраве, успехи и сбъднати мечти. Нека с труд и постоянство все чудеса да правиш!


Здраве, щастие пари и безгрижни дни!
Честит имен ден!


Знаеш ли, че Стефан от гръцки означава венец!
Бъди като венеца свеж, Бъди като венеца  хубав, бъди като венеца вечно зелен!
Честит имен ден Стефко, с пожелания за здраве и много щастливи дни!


Поздравления за твоя имен ден, ден благословен!
Бъди най – здрава, най – обичана и най – желаната жена!
Целувки, Обичам те!


Поздравления, Стефче!
На твоя имен ден желая на първо място много здраве, защото без него сме загубени.
Отново на първо място много любов, защото и без нея сме загубени.
И отново на първо място много щастливи мигове със смях, защото смехът е здраве!


Човек се помни с това което е оставил след себе си, но човек без Име и 100 неща да е оставил пак няма де се помни.
Честит Имен ден!


Велик е този ден,
днес е твоя имен ден.
С гордост носи името което са ти дали,
бъди жив и здрав.


Дойде и твоя ден – Имен ден. Стефане да си ни жив и здрав.

Честито да ти е името с пожелания за усмивки и незабравими моменти!


Честит имен ден, сине!
Този празник ни прави щастливи и горди, че те имаме сред нас!
Бъде щастлив, благословен и силен мъж, който с гордост носи името си!