Пожелания за Илинден

4.6
(23)

Хубав Илинден ти пожелавам с най-добрите приятели на маса и много наздравици до сутринта. А да не забравяме и все така да си здрав, прав и корав!


Честит Илинден! Пожелавам приятно изкарване на празника, а след него само успехи да имаш в работата, семейството и живота, нищо да не ти липсва и винаги с усмивка напред да крачиш!


Честит имен ден, Илияне Бъди винаги силен, за да може да сбъднеш всичките си мечти и все така да правиш хората около теб щастливи.


С пожелание Илинден да ти донесе безброй подаръци, но най-вече здраве, благоденствие и късмет. Честит имен ден!


Днес ще чуеш стотици хубави пожелания. Аз пък ти пожелавам да се сбъднат всичките и най-вече твоята най-голяма мечта.


На моят добър приятел Илия пожелавам живот като на филм, с много приключения, жени, коли, къщи, басейни, почивки и пари. Да бъдеш добрият герой, който знае как да се весели, но и как да помага на другите.


Пожелавам ти всяко добро, което направиш да ти се връща по 100 и така да живееш здрав и силен до 100 годишна възраст. Честит имен ден!


Честит Илинден Пожелавам ти все така да си здрав, да побеждаваш във всяка своя битка, да отстъпваш само пред доброто и все така да радваш всички ни с присъствието си.


Честит имен ден, Илия Знаеш песента Градил Илия килия, а аз ти пожелавам да пееш песента Градил Илия приказен живот. Бъди ни здрав и успял, силен и мъдър, добър и уважаван!


Не мога да бъда пророк, но съм сигурна, че ще успееш, в това, което най-много искаш, ще имаш тази, която желаеш и ще посрещнеш следващия си имен ден не сам, а с поне една красива жена до себе си. Честит Илинден!


Честит празник! Пожелавам ти младост, усмивки, топлина в живота. Весело посрещане на Илинден и куп изненади днес!


Честит имен ден, Илинден! Нека имаш колкото си искаш здраве и пари, само една истинска любов, много предани приятели. Какво повече може да поиска един усмихнат човек като теб! Ако все пак има още нещо, за което копнееш, аз ти го пожелавам.


Честит празник! Нека предстоящите дни ти донесат букет от изненади, ковчеже със скъпоценни и незаменими приятели и слънцето на любовта, което да свети и топли само теб!


Честит Илинден! Пожелавам ти здраве, късмет в живота и скоро да науча, че ще има кой да наследи името ти. Прегръдки!


Честит Илинден! Нека здравето да е винаги с теб, това ще е достатъчно, за да бъдеш щастлив, спокоен и способен да постигнеш всичко, което пожелаеш.


Честит имен ден! Имам пожелания към теб и то е да си със страхотен късмет, да имаш точната жена, пари и кариера добра.


Честит празник! С пожелания да имаш настроение, за да отбележиш Илинден не просто готино, а незабравимо и лудо. За второто ще помогнат приятелите. Наздраве!


Честит Илинден! От сърце ти пожелавам да успяваш в живота, да се трудиш максимално и всяко твое начинание да бъде повече от успешно. Но дори и да има спънки по пътя ти, повече от всичко ти желая да има човек, който винаги да вярва в теб и твоите способности и никога да не те предава. Успех!


Честит Илинден! Пожелаваме ти днес единствената работа, която ще вършиш, да е насочена към старателно подготвяне на празничната трапеза за нас, твоите приятели! Ние пък обещаваме да дойдем с букет от най-прекрасни пожелания, обич и веселие, само за теб и твоя празник!


Честит имен ден! Ако в този ден има градушки, нека те да са от сбъднати желания! Ако ли пък има гръмотевици, нека да са, за да провъзгласят началото от дълга поредица от щастливи събития за теб! Наздраве!


На Илинден трябва да отправим пожелания да носят със здраве името си Илия, Илиян, Илин, Илина, Илияна, Илинка, Илиан, Илиана, Илко, Илчо, Лина, Илка, Юлия. Празникът е на 2 август, когато се чества и денят на Илинденско-Преображенското въстание.


С трепетно сърце ти поднасям не само този красив букет цветя, но и букет от пожелания: за здраве, успехи в работата, куп хубави преживявания и мирен живот. Нека твоята утеха, подкрепа и най-голяма радост бъде семейството ти и винаги откриваш пристън и грижа именно там. Бъди преизпълнен от любов и раздавай това щастие на хората, които обичаш.
Честит имен ден!


От сърце ти пожелавам да успяваш в живота, да се трудиш максимално и всяко твое начинание да бъде повече от успешно. Но дори и да има спънки по пътя ти, повече от всичко ти желая да има човек, който винаги да вярва в теб и твоите способности и никога да не те предава.
Успех!


С много обич днес ти честитя празника на името ти!
Нека ти даря пожелания за хубава съдба,
радост, богатство и пари,
сбъдване на хиляди мечти
и да имаш винаги очи за любовта
и сърце, което да гори за една единствена жена.
Честит имен ден!


Честит празник!
С пожелания да имаш настроение, за да отбележиш Илинден не просто готино, а незабравимо и лудо.
За второто ще помогнат приятелите.
Наздраве!


Честит имен ден!
Бори се за целта си, не се отказвай лесно,
а когато усетиш, че вече не искаш да се луташ и най-после имаш нужда от спокойствие, любов и топлина, знай, че в моето сърце винаги има място за теб!


Честит имен ден!
Имам пожелания към теб
и то е да си със страхотен късмет,
да имаш точната жена,
пари и кариера добра.


Честит Илинден! Нека здравето да е винаги с теб,
това ще е достатъчно, за да бъдеш щастлив, спокоен и способен да постигнеш всичко, което пожелаеш.


Честит имен ден на едно страхотно момиче!
Не се съмнявай никога в себе си и слушай сърцето си – то знае най-добре от какво имаш нужда.