Пожелания за Димитровден

4.4
(41)

Димитровден е повод да сбъднеш някои от най-големите си мечти и да започнеш да мечтаеш за нови подвизи и успехи. Желая ти от сърце да имаш всичко, което пожелаеш, здравето и любовта никога да не те изоставят и винаги с настроение да правиш всичко желано!


Днес празнуваш имен ден, бъде все така засмян и с много танци и шеги Димитровден изпрати!


Честит имен ден Димитровден! Бъди толкова здрав, че и най-големият студ да не може да те разклати и толкова щастлив, че и най-голямата буря да не може да ти развали настроението!


С пожелание да отпразнуваш Димитровден подобаващо – с много приятели и алкохол, а веселието и доброто настроение да бъде на макс. Честит имен ден.


По пътя, който вървиш ще срещаш много хора, но аз ти пожелавам винаги най-добрите да те заговарят, а тези, които наистина те уважават да бъдат твои верни приятели. Честит Димитровден!


Време е на Димитровден да получиш най-големият си подарък: неизчерпаемо здраве, поръсено с много любов и обвито с много нежност. Честит имен ден!


Желая ти всичко най-прекрасно и само щастие да срещаш, всяко зло да те отминава и винаги добро да получаваш!


По случай Димитровден ти пожелавам от все сърце да бъдеш най-щастливия човек на земята, все така с настроение напред да продължаваш и винаги да получаваш това, което заслужаваш!


Честит Димитровден Желая ти от всичко по много, но най-вече никога да не свършва при теб здравето, уважението и късмета. Нека успехите ти се множат и работата да ти върви, в семейството хармония да цари, а сред приятелите да си все така желан и обичан!


Пожелавам ти от днес да започнеш своя най-хубав филм, с много романтика, забавления и приключения и без никаква драма, екшън и лоши моменти.


На всички именници пожелавам много здраве, винаги да се обичате и уважавате, само добрини да правите и винаги Свети Димитър с вас да бъде и да ви пази! Честит имен ден!


Честит имен ден Димитровден Нека както масата и чашите са пълни, така и душата ти с много хубави моменти, пожелания и хубави разговори по време на празника. А от мен специално Наздраве!


Нека Свети Димитър винаги да бди над теб, да те закриля и напътствия да ти дава в делата, които вършиш, и най-вече много здраве и късмет да имаш!


Днес ще ти напишат много пожелания и понеже ще са от приятели добри всичките ще са страхотни. Е, аз ти пожелавам да се сбъднат до едно!


Честит имен ден, Димитър Нека даровете на живота си пробият път в къщата ти и останат с теб цял живот. Пожелавам ти да превръщаш всичко, до което се докоснеш в нещо радостно и достойно за възхищение. И нека всичко това се случва под зоркия поглед на мъдростта и справедливостта!


Нека обич те окриля и носи в свят на сбъднати желания, щастие и всичко най-прекрасно. Честит Димитровден!


Димитровден е голям празник, за това нека бъдат големи мечтите ти и всичко, което правиш. А през това време бъде много здрав, обичан и щастлив!


Честит имен ден, Митко Пожелавам ти още много професионални и житейски успехи, да продължаваш да преследваш мечтите си и дори да изглеждат фантастични ти да успяваш да ги превърнеш в реалност!


Честит Димитровден Бъди горд, че носиш такова хубаво име, за това ти пожелавам да бъдеш именит, уважаван и за пример. Нека всичко, което правиш да има смисъл и да радва освен теб и хората, които обичаш!


На всички именници пожелавам много здраве, винаги да се обичате и уважавате, само добрини да правите и винаги Свети Димитър с вас да бъде и да ви пази! Честит имен ден!


Честит имен ден, Димитър! Нека даровете на живота си пробият път в къщата ти и останат с теб цял живот. Пожелавам ти да превръщаш всичко, до което се докоснеш в нещо радостно и достойно за възхищение. И нека всичко това се случва под зоркия поглед на мъдростта и справедливостта!


Честит Димитровден! Желая ти от всичко по много, но най-вече никога да не свършва при теб здравето, уважението и късмета. Нека успехите ти се множат и работата да ти върви, в семейството хармония да цари, а сред приятелите да си все така желан и обичан!


Честит имен ден, Димитровден! Бъди толкова здрав, че и най-големият студ да не може да те разклати и толкова щастлив, че и най-голямата буря да не може да ти развали настроението!


Пожелавам ти най-голямото ти желание да се изпълни най-после, но скоро след това да си наумиш нещо ново, което да ти дава порив за мечти и копнежи, защото човек без мечти е като небе без звезди. Наздраве и честито да е името ти! Приятно празнуване на Димитровден!


Желая ти всичко най-прекрасно и само щастие да срещаш, всяко зло да те отминава и винаги добро да получаваш. Честит имен ден!


От сърце и с пълни гърди искам да извикам: ей, Митак, честит имен ден, брат! И да стресна целия град.


По случай Димитровден ти пожелавам от все сърце да бъдеш най-щастливия човек на земята, все така с настроение напред да продължаваш и винаги да получаваш това, което заслужаваш! Честит празник!


С пожелание да отпразнуваш Димитровден подобаващо – с много приятели и алкохол, а веселието и доброто настроение да бъде на макс. Честит имен ден!


За Димитровден ти пожелавам безброй много усмивки, целувки, пожелания и поздравителни картички, но най-вече ти желая да си имаш две влюбени очи, в които да искаш да потънеш завинаги. Бъди обичан и обичай, за да се чувстваш щастлив.


Време е на Димитровден да получиш най-големият си подарък: неизчерпаемо здраве, поръсено с много любов и обвито с много нежност. Честит имен ден!


Сезоните се надпреварват, ти помъдряваш, а името ти става все по-категоричен знак, че Димитър не е само име, а титла. Наздраве, именнико! Пожелавам ти дълголетие, пари и сбъднати желания.


Честит Димитровден! Нека житейският ти опит е богат и всяка грешка те учи на безценни знания, които да има на кого да предадеш, защото няма по-ценен човек от мъдрия, няма по-щастлив човек, от този, който е оставил след себе си следа. Весел празник!


Наздраве и за твое здраве, Митко! Да си пожелаем много здраве, хубави поводи, които да поливаме с отлежали питиета и крепко приятелство от векове и за векове?


Честит празник! Нека твоето име ти носи здраве, победи и приятелства. Пожелавам ти с каквото и да се захванеш, да го доведеш до край и да пожънеш успехи. Бъди щастлив, приятелю!


Честит имен ден! Нека винаги имаш късмет, а ако той те забрави, дори само за миг, да има на кого да разчиташ за помощ и подкрепа. Прегръдки!


Честит Димитровден! Името ти подхожда, защото и ти си силен, борбен, смел, така както описват Свети Димитър. Пожелавам ти благословени дни и много късмет. Весел имен ден!


Честит имен ден, Дими! Да цъфтиш и да носиш красота в живота ни, така както цъфти това цвете, което ти поднасят днес. Да срещаш уважение, обич и добронамереност по пътя си, да бъдеш истински щастлива и пак да ни събереш на следващия Димитровден.


Пожелавам на една от най-красивите и чаровни именнички да си носи с радост хубавото българско име и да се радва на много сбъднати мечти и копнежи. Честит празник!


Зад името си стой, достоен бъди. Обединявай хората, не се занимавай със сплетни, защото Димитър си ти – победоносец бъди! Честит имен ден!


Честит имен ден! Твоето име е хубаво, но още по-красиво е то, защото го носи един добър, усмихнат и винаги приятелски настроен човек. Наздраве за теб, Митко!