Пожелания за Васильовден

4.6
(104)

Вдигам тост по случай Васильовден и пожелавам на всички именници щастие неземно, здраве най-голямо и късмет небивал. Честит имен ден!


Формулата за щастлив живот е да имаш много добри приятели като нас, някой, който истински да те обича и да се казваш Васил. Е, ти имаш всичко нужно, за да те виждам често с усмивка на лице, за това ти пожелавам още дълги години да се забавляваш по най-добрият за теб начин!


Желая ти хубава година, изпълнена с много успехи, пътувания и приключения. Нека с този Васильовден отвориш страницата на най-хубавата приказка и да я довършиш успешно до край!


Нека името ти Василе да се чува надалеч и да се говори за него с добро и с уважение. За това продължавай да работиш, както до сега – с много хъс и винаги в помощ на хората!


Ако бъдеш щастлив през годината, значи моят подарък за теб е изпълнен. Пожелавам ти и много щастливи моменти с обичаните от теб хора и винаги да имаш причини да се усмихваш искрено.


Ще ти пожелая за Васильовден най-вече здраве, но всеки ден и достатъчно, за да имаш сили да изпълниш и най-смелите си мечти. Нека и късмета не ти изневерява, за да ти върви по вода във всяко начинание.


Вчера празнува Нова година, днес – Васильовден. Желая ти и утре да имаш причини за празнуване, както и всеки следващ ден!


Васко, да ти е живо, здраво и честито името, все късмет да ти носи и да те пази от уроки. Бъди ни все така весел, засмян и добър приятел голям!


Днес е хем Васильовден, хем Нова година. Желая ти още много причини да празнуваш, да ти е леко на душата и с пълни джобове да мине годината ти!


Честит имен ден, Веско. Пожелавам ти най-вече здраве, за да можеш да сбъдваш мечтите си по най-добрият начин. Нека да имаш и малко късмет, но точно, когато ти е най-нужен и винаги да има някой, който да те обича!


Честит празник Васильовден. Нека ти донесе късмет и ти даде сили за много успехи през цялата година. Не спирай да работиш за своето щастие и превърни работата в удоволствие!


Васильовден е първият ти голям празник за новата година, но нека забавленията за теб не свършват и всеки ден да имаш повод да се усмихваш и да продължаваш с бодра крачка само напред!


Честит имен ден, Веселина. Пожелавам ти с мислите и действията си да продължаваш да правиш света едно по-красиво място за живеене и винаги да се чувстваш добре от успехите, които ще те преследват!


Честит Васильовден ден и честита Нова година. Два празника за теб, с които ти пожелавам да започнеш годината с много настроение и още повече вяра в успехите, които ще дойдат.


Честит имен ден Васильовден! В началото на новата година нека мир и любов да има, а от здраве и късмет цял живот бъдете преследвани!


Не мога да ти гарантирам светло бъдеще, но мога със сигурност да ти кажа, че ако продължаваш все така да се трудиш и да преследваш мечтите си, успехите ще дойдат един след друг. Пожелавам ти от сърце да имаш всичко желано в ръцете си и здравето и късмета да останат твоите верни спътници!


Нека Васильовден ден бъде началото на твоята страхотна година, в която да имаш много успехи, безброй радостни моменти, незабравими мигове с любимите хора и куп други забавления, които да те направят най-щастливият човек на земята!


Василе, бъди ни бъди честит, благ и все така страхотен приятел, а ние ще дойдем да се забавляваме заедно и да отпразнуваме подобаващо имения ти ден. Жив и здрав да си и много късмет от тук насетне ти пожелавам!


Желая ти Васко толкова много сбъднати мечти да имаш, че да не можеш да ги преброиш, името ти да се чува отдалеч и винаги с добро, а приятелите ти да останат все така верни, забавни и готини като теб!


Пожелавам ти да започнеш годината ударно с голям купон и често да имаш поводи за празненства като днешния имен ден. Бъди и здрав, обичан и много уважаван!


Хубав Васильовден, изпълнен с много положителни емоции и забавни моменти ти желая. Дано силите ти стигнат да празнуваш до зори в танци и наздравици!


На веселата Весела пожелавам весел живот с много смях и приключения. Нека забавленията за теб не спират, а най-хубавите моменти да ги изживееш по най-добрият начин!


Честит имен ден, Васка. Ако запазиш красотата в сърцето си, значи отново имаш голям успех, защото това е всичко, което ти е нужно. Все така бъди добра и не преставай да раздаваш любов на близките хора!


Пожелавам Васильовден да ти донесе цяла година здраве, берекет, благоденствие и успехи във всичко, с което се захванеш. Нека празниците за тебе да бъдат начесто, а усмивката ти на лицето да изгрява всеки Божи ден!


Твоят имен ден е в първия ден от годината, за това бъди първи в здравето, любовта, късмета, работата и забавленията. Честит имен ден!


Васко, нека името ти бъде за пример на всички онези, които искат да успеят в живота и за всички, които искат да имат много приятели като тебе. Бъди здрав, прав и корав цял живот!


Честит имен ден, Василе! Нека усмивката ти бъде твоето оръжие срещу злото и никой да не може да те надвие. Бъди винаги здрав, читав и мъдър, за да имаш най-добрите приятели на света!


Честит Васильовден Искам цялото щастие на света за миг да се стовари пред вратата ти и ти да вземеш всичко, което поискаш за по-щастлив живот.


Три неща нека никога да не те напускат, каквото и да правиш: здравето, любовта и късмета. Честит Васильовден!


Нека Васильовден ти донесе много надежди и сили за нови подвизи и победи и от днес нататък живота ти да бъде още по-прекрасен. Честит имен ден!


Честит имен ден, Василе! С пожелание за крепко здраве, сбъднати мечти и още дълги години веселби с приятели добри!


Честит Васильовден! Да ти е живо и здраво името и ти барабар с него. Нека сполуките и щастливите моменти те преследват цял живот!


Честит Васильовден! Днес отбелязваме паметта на Св. Василий Велики и понеже той е философ и писател, пожелавам ви да имате смелостта да бъдете философи и дързостта да се превърнете в писатели на вашия собствен забележителен житейски роман.


Честит Васильовден! Нека здраве и благоденствие ни навести и никога от нас не си върви! Нека сме усмихнати, добри и да се съберем след няколко дни за нови скъпи празници.


Честит Васильовден! Пожелавам ти забавна и ползотворна година, много сбъднати желания и една голяма, незабравима и вечна любов.


За приятелите и близките днес, нося блага вест! На този Васильовден аз преливам от радост, защото ви имам. Пожелавам си винаги да бъдем заедно живи и здрави! Обичам ви, скъпи приятели!


В този ден и час ти пожелавам радост и щастие в изобилие! Неспирни здраве и любов! Любов и нежна грижа! Веско честит имен ден!


Честит Васильовден! Според народната традиция на този ден се извършават доста гадания. Аз също направих няколко, които показаха, че ще сме здрави, щастливи, сплотени и много богати през новата година!


Честит Васильовден! На този ден е добре да бъдем с близките и за мое щастие, аз виждам около себе си само приятелски лица. Лицата на хората, които заемат специално място в моето сърце и за които бих дал всичко. Бъдете щастливи, приятели и бъдете благословени! Честита нова година!


Честит Васильовден, слагай месото и баницата на софрата, че идваме дружина имен ден да отпразнуваме.


Днес ти празнуваш двоен празник – имен ден и новата година! В този славен час желая късмет, радост и душевен мир за твоето сърце голямо. Честит Васильовден!


Името не е просто сила, името е красота, нежност и страст, която не спира да кипи във вените ти! Честит Васильовден!


Честит Васильовден, днес е двоен празник: твоят имен ден и Нова година. Пожелавам ти много щастие, успехи и сбъднати мечти!


Васко, идваме да те сурвакаме за здраве и берекет. Много успехи и сбъднати мечти през новата година!


Честит Васильовден, твоето име е твоята гордост, защото цял живот си работил за него. Пожелавам ти много здраве, успехи и любов през цялата година!


Честит Васильовден, днес е двоен празник: твоят имен ден и Нова година. Пожелавам ти много щастие, успехи и сбъднати мечти!


Честит Васильовден, слагай месото и баницата на софрата, че идваме дружина имен ден да отпразнуваме!


Весела, то името ти казва – ти си весела, красива, лъчезарна, през деня така и през нощта. Свеж и весел имен ден желая!


Днес ти празнуваш двоен празник, имен ден и настъпването на новата година! В този славен час желая късмет, радост и душевен мир за твоето сърце голямо, честит Васильовден!